DESPRE NOI

Add Value Properties a fost înfiinţata in anul 2007 la iniţiativa unui grup de experţi in domeniul evaluării proprietăţilor imobiliare, auditului şi contabilităţii.

In domeniul evaluărilor imobiliare, toţi evaluatorii companiei sunt atestaţi şi membri ai Asociaţiei profesionale de profil - ANEVAR.

De asemenea, pe baza experienţei acumulate in domenii conexe precum domeniul bancar, audit si consultanta financiara, echipa noastră asigura o viziune de ansamblu atât din punct de vedere al evaluării proprietatilor imobiliare dar si din cel al raportării acestora la evoluţia pieţei in ansamblu.

 

Cererea foarte mare a fost catalizatorul perfect pentru dezvoltarea exceptionala a pietei imobiliare, garantând cresterea neîntrerupta a întregului sector. Scaderea randamentelor pe pietele din Republica Ceha si Ungaria îi determina pe investitori sa-si îndrepte privirile catre oportunitati mai profitabile din Est, astfel încât România este iinca o destinatie atragatoare pentru dezvoltatorii care cauta profituri mai mari decât cele de pe pietele vestice.

Profiturile investitorilor obtinute pe piata româneasca au fost, anii trecuti, printre cele mai mari din regiune. În Cehia, Polonia si Slovacia, randamentele anuale pentru investitii imobiliare au coborât, anul trecut, la 7,25-7,5% pentru spatiile de birouri si cele comerciale. În prezent, randamentele investitiilor în spatii de birouri din România sunt de circa 7,5%, în timp ce în statele vecine acestea se situeaza între 5 si 6,5%.”

Saptamana Financiara, Aprilie 2007

 

CONTACT:

E-mail:    office@addvalueproperties.ro

Tel/fax:  +40 21 314.28.01

Tel:        +40 723.225.344